Verzekeringen


Woonhuis verzekering

Zowel als bedrijf, maar ook persoonlijk loopt u bepaalde risico’s. De impact van een gebeurtenis waar u het risico zelf niet kan dragen, kan catastrofaal zijn. Maar het risico helemaal uitsluiten gaat nooit lukken. Daarom kan het verstandig zijn het risico inzichtelijk te maken en de impact te analyseren. Een mitigerende oplossing is het risico over te dragen aan een verzekeraar.
Van Schaik kijkt met u welke assurantiepartner het beste bij u, het te verzekeren risico en uw situatie past. Wij komen bij u langs op locatie om met u een risico-inventarisatie te doen, zodat de risico’s besproken en inzichtelijk worden. Aansluitend kan de juiste dekking gezocht worden voor het risico dat u loopt.

Woonhuis

Verzeker u tegen een lage premie voor schade- en inkomensverzekeringen bij Van Schaik. Bij Van Schaik draait verzekeren om mensen. Wij zijn mensen die mensen helpen. Aantrekkelijke premie:
 

Zakelijk

Een bedrijf managen is meer dan alleen ondernemen. Het is vooruitkijken. Met onze helicopterview kijken wij vanaf een afstand naar uw risico’s , maken een quickscan en duiken waar nodig de diepte in.

Family

Familieantiek, kunst maar ook vermogen houdt u het liefst binnen de familie. Echter kent elk bezit een risico. Wij kijken met u mee welk risico u graag zou willen verzekeren.

Enkele partners

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous
Next