Business Office

Er is maar één bedrijf zoals dat van u. Uw unieke concept en de toegankelijke aanpak van Van Schaik is de perfecte match.
Organisatorische knelpunten brengen we aan het licht om vervolgens tezamen tot een oplossing te komen. Wij komen langs bij u op locatie. Organisatieadvies op maat noemen wij dat. Door uw administratie, fiscale zaken, risicomanagement, verzekeringen en begeleiding in financieringen aan ons uit te besteden, komt u toe aan uw passie.
Elk bedrijf loopt risico’s. Om een goed beeld te krijgen van het risico binnen uw onderneming doen wij een inventarisatie. Niet alles hoeft meeverzekerd te worden, maar sommige zaken waar u niet aan had gedacht juist weer wel. Van Schaik is úw betrouwbare partner in het zoeken naar volledige zekerheid.

Advies

Niemand is goed in alles. Wij ook niet. Waar wij goed in zijn is u tot in de puntjes te adviseren over organisatorische vraagstukken in uw business. Waar bent u goed in?

Verzekeringen

Er is geen bedrijf dat geen risico loopt. Is het aannemelijk dat het risico dat u loopt werkelijkheid wordt? Laat van Schaik uw ondernemingsrisico inventariseren in onder andere:

Administratie

Uw bedrijfsadministratie kan aanvoelen als een blok aan het been. Laat de boekhouding en alle fiscale aspecten uitbesteden aan Van Schaik, zodat u zich bezig kunt houden met uw talenten.

Hypotheken

Een bedrijf is gemaakt om te groeien. Om het kapitaal daarvoor aan te trekken haalt Van Schaik voor uw onderneming alles uit de kast met het regelen van:

Enkele partners

Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik Hier
Previous
Next